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2014年10月20日 (月)

韓国光州市への旅その13 A trip to Gwangiu in Korea No.13

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三日目の夕食は光州市内のレストランでサムギョプサル(豚の三枚肉)の食事。炎が上がるたび、大歓声があがりました。
食事の後、外に出ると、ポジャンマチャ(屋台)が出ていました。日本でも昔はよく見かけましたが、今もあるんでしょうか?郷愁を感じます。韓国ドラマで時々みることがあります。また「テレビでハングル」でも時々出てくるところをみると、韓国では屋台が多いのでしょうか?

We had samgyeopsal or sliced pork belly cooked on a tabletop grill for dinner on the third day. Every time they fired up the grills, a cheer arose.

After the dinner, coming outside, I found a food stall. I used to see a ramen stall in Japan too. I just wonder we still have stalls.

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